Gangbang Zaandam

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
17 februari 2017 hele dag
2017-02-17T00:00:00+01:00
2017-02-18T00:00:00+01:00
Waar:
Club Baccara
Aris van Broekweg 4
1507 BB Zaandam
Nederland
Kosten:
100 euro
Contact:
Joke
06-11924203 of 06-25552181

Op de een of andere manier lopen de gangbangs in deze locatie nog niet echt storm. En dat is verschrikkelijk jammer, want het is een mooie, schone club. Drankjes zijn inbegrepen, parkeren is gratis, de trein is 5 minuten lopen. Oke.. de ruimte is wat beperkt, maar met een beetje improviseren komen wij al een heel eind!

Er zijn wat positieve berichten over Zaandam op hookers verschenen, hieronder de verslagen daarover:

-Vrijdag was ik laat nog op de weg maar wist dat er een bang was in Zaandam, dit is voor mij een voordeel omdat het vlak bij mijn woonplaats is. Was er ook de eerste keer bij, op deze locatie. De eerste keer was het vrij rustig en er waren drie dames. Deze keer weer 3 dames en weer drukker dan de eerste keer. Zoals gezegd was ik laat en stapte om 14.15 pas binnen. De eerste ronde was schijnbaar net voorbij want 2 dames zaten met de heren wat te drinken. Isha was nog bezig boven met een heer. Even later kwam ze ook naar beneden. Ik had wat gedronken en Joke nam mij mee naar boven. Ik vroeg aan Chica of ze ook kwam. Joke had mijn jongeheer binnen no time tot een totempaal weten op te werken. Later kwam Chica en ben met haar verder gegaan. Isha en de andere mannen kwamen ook weer de speelkamer in. Heb mij heerlijk laten verwennen op de stoel alwaar Chica hem helemaal in haar mondje duwde en ik soms even een handje hielp hahaha. Heb haar in alle gaatjes genomen en mij heerlijk uitgeleefd. Later op bed verder en mijn lading gelost in haar gulzige pijpmondje.
Ze slikte alles keurig door en gaf hem schoon terug. Ik wist al dat ik maar een uurtje kon blijven maar heb dat uur ook benut. Ik heb de dames (Joke, Chica en Isha ) bedankt voor de goede zorgen en het relaxte van deze bang. Sappo dames ga zo door.

Leukebink, 05.11.2016
__________________________________________________
-Afgelopen vrijdag 4 november afgereisd naar Zaandam om eindelijk een keer een gb van Joke en haar vriendinnen mee te maken. Achteraf geen spijt van gehad! Heb mijn kruit 4 keer verschoten waarbij ik de eerste keer het mondje van Isha volspoot. Wat een heerlijk pijpstertje is Isha! Lekker diep en nat. Lading 2 kon ik niet meer binnenhouden nadat Joke mijn staaf met haar lekkere tongetje had bewerkt. ik probeerde mij nog in te houden, maar na ‘m uit haar mond te hebben getrokken spoot ik het over haar handen heen. De andere heren waren ondertussen druk bezig met het neuken van Isha en Chica. Chica werd, al knielend op een stoel, behoorlijk stevig in haar kontje gepakt. Dit een tijdje aangekeken en maar een drankje gaan doen aan de bar beneden. Ondertussen namen de dames een pauze en droop iedereen af naar beneden voor een welverdiende versnapering. Joke had er erg veel zin in en nam mij na een minuut of 10 weer mee naar boven alwaar ze mij weer lekker diep en nat begon te pijpen. Ondertussen kwamen de andere heren en dames weer naar boven. Aangezien ik nog niet met Chica had gespeeld vroeg ik haar of ze mij wilde pijpen. Dat wilde ze wel. En hoe…. Diep, nat, slierten en af en toe een gag. Uiteindelijk heb ik mijn zaad 2 keer in Chica’s keel gespoten. Geen druppel meer van teruggezien.
De kans is behoorlijk groot aanwezig dat ik nogmaals een gb van Joke en haar collega’s zal gaan bezoeken in de nabije toekomst!
 Dennis Lekker, 14.11.2016
 __________________________________________________
-Gisteren (vrijdag) weer op bezoek geweest bij Joke en haar girls. Dit keer waren Foxxy- angel en Sandy haar gasten.
Toen ik binnen kwam waren Joke en Sandy al aan de bar aanwezig en werd ik zoals altijd weer hartelijk begroet. Foxxy had iets vertraging in verband met het nieuwe spoorboekje. Omkleden en opfrissen en naar de bar gegaan. Joke had al een cola voor me besteld en die heerlijk onder een babbeltje opgedronken. Even later kwamen er nog enkele heren binnen. Joke en Sandy namen mij mee naar boven alwaar Joke mijn jonge heer in oorlog’s sterkte bracht. Heb het heerlijk over mij heen laten komen. Nog even joke geneukt op zijn hondjes terwijl ze een ander aan het pijpen was. Sandy was onder tussen met een andere gast bezig. Deze hield meer van de beffen en likte Sandy een tijdje en zij pijpte hem in 69 met condoom. Even later kwam Foxxy erbij. Heb me ook door haar laten pijpen. Zowel bij Joke als Foxxy ging mijn jonge heer er helemaal in. Bij Foxxy kwamen al snel de draden met slijm uit haar keeltje. Onder tussen vingerde ik haar wat haar niet onberoerd bleef en al snel werd duidelijk waarom. Handdoek onder haar gelegd en ze begon hevig te spuiten, de handdoek was door en door nat. Even laten spoot ik haar mondje vol. Rust pauze…….. iets drinken aan de bar. Daarna weer neer boven en Sandy probeerde hem weer in leven te krijgen wat helaas nog niet lukte. Toen bood ze aan om mij te masseren waar ik geen nee tegen zei. Lekkere massage gehad over mijn hele lichaam. Sandy ging weer met een ander aan de slag en Joke ging mij pijpen in de stoel op haar knieën. Toen kwam er weer leven in. Na een tijdje kwam Foxxy er ook bij en nam het stokje over van Joke. Voor de tweede keer kwam ik klaar over haar gezicht. Ik en volgens mij ook de andere heren hebben genoten. Ging naar de douche waar Joke mijn rug in zeepte en ik alle massage olie af kon wassen. Aangekleed en afscheid genomen en tot de volgende keer. Joke en Foxxy waren voor mij wel de Toppers. Tot ziens dames en een prettige kerstdagen en een goed begin van het nieuwe gb jaar.
Leukebink, 17.12.2016