Solo Date

Alles wat in het pretpakket ( zie: informatiepagina ) zit is mogelijk, maar het hoeft natuurlijk niet allemaal. Het zijn slechts de mogelijkheden die er zijn, voor sommige vraag ik meerprijs ( zie de prijzen ). Het is dus aan jou de keus wat je wilt, vraag er gewoon naar? Geen enkele date is hetzelfde, je kan dus vragen: ‘Wat gaan we allemaal doen’, maar om eerlijk te zeggen…geen idee hahaha, het gaat zoals het gaat toch?

In de meeste gevallen gaat een solodate zo: We maken een afspraak, jij belt aan en de deur wordt voor je open gedaan. We zeggen elkaar gedag uiteraard. Je krijgt wat te drinken en we gaan dan naar de kamer, mocht je je nog willen opfrissen dan kan dat! Na kennismaking en betalingsverkeer, kleed jij ( met of zonder hulp van mij ) je uit en ga jij je opfrissen ). Na de opfrissing gaan we lekker ‘stoeien’ op bed met elkaar. Fijn plan he??

Je kan afspreken via mail: joke-prive@live.nl als je slechthorend bent of via mijn telefoonnummer: 06-25552181

Mocht ik niet kunnen opnemen, bel dan later nog een keer terug. Mijn telefoon staat vanaf vrijdag tot zondagavond uit, je kan mij al vaak bereiken vanaf 10 uur ’s ochtends. Waarom (te) laat bellen als je al vroeg weet of je een afspraak kan maken? Hoe eerder, hoe beter, toch??

Gaarne bellen met nummerweergave, geen nummerweergave = geen Joke aan de telefoon = geen afspraak. Voor alle soorten dates telt dit, kijk dus eerst je telefooninstellingen na, vóórdat je mij belt. Je kan dus beter niet bellen met je zakentelefoonnummer, want die heeft vaak geen nummerweergave…

Nog even dit ( nogmaals ): Ik spreek niet af in het weekend.  Vanaf vrijdagavond 18u tot zondagavond kan ik níet de telefoon opnemen vanwege privéomstandigheden. Mocht dit anders zijn dan staat dit in mijn advertentie(s) en op de homepagina van deze website.

Smsen: Dit doe ik eigenlijk in uiterste nood! Vanwege ziekte of een onverwachtse gebeurtenis kan een afspraak wel eens niet doorgaan, dan moet ik voldoende beltegoed hebben om iemand te kunnen smsen om een date te cancelen. Als ik dus nietszeggende smsjes ga ontvangen, die over en weer gaan, tja..dan is het snel klaar! Wil je een afspraak, informatie of wat dan ook, BEL 06-25552181, geen sms sturen svp!

Dinnerdate:

Dinnerdate met mij is mogelijk, maar dit wel een paar dagen van te voren doorgeven. Ik kan daar dan rekening mee houden.  Hotelkosten en restaurantkosten zitten niet inbegrepen, die zijn voor rekening van mijn gastheer.