Trio Date

Triodates kunnen op 3 manieren bij Joke;

VVM: …

** Een trio met is enkel op reservering verkrijgbaar, aangezien ook solo ontvangt in dezelfde locatie is het handig om tijdig te reserveren!**

Tijdens een triodate kan je de volgende dingen zéker verwachten:

  • 2 Dames die pijpen >> standaard
  • 2 Dames die n**ken >> standaard
  • 1 Dame die zoent >> standaard
  • 1 Dame die anale seks doet >> niet standaard, op tijd aangeven! + Size does matter!
  • 2 Dames die kunnen gebeft worden >> standaard

De combinatie van gepijpt worden en tegelijkertijd zoenen is natuurlijk helemaal geweldig. Wie maakt zoiets nou mee? Alleen in je stoutste dromen toch? Nou die kunnen dus waarheid worden! Je mag ons overal aanraken, geen extra kosten voor het uittrekken van onze lingerie, kortom vrijwel alles is wel mogelijk! Laat je heerlijk meevoeren op onze erotische rivier…

Trio met Cor, M M V:

Je kan er ook voor kiezen om een trio mee te maken met een man erbij, ipv een vrouw. Dit geeft natuurlijk hele geile combinaties! Dubbele penetratie, beffen tijdens neuken ( zie je het voor je ) neuken en pijpen van 2 heren tegelijkertijd ( door mij dan he? ). Het is uitgesloten dat de heren aan elkaar zitten, tijdens een hetero trio date! Het is echt vrouwgericht dan.

Maar ben je nou ‘bi‘ of ‘bi’-schierig, dan kunnen er ook andere lekkere gebeurtenissen plaats vinden. Wat dan mogelijk is dat er gepijpt wordt en handjobs door de heren onderling. Tevens is Cor bereid om onze gast te neuken, zelf is hij dus géén bottom!

Trio dates M M V zijn hoofdzakelijk in de avonduren te plannen, mocht het overdag kunnen dan zet ik het niet meer online. Vraag gewoon of Cor aanwezig is, nee heb je en ja kun je krijgen.

Voordat een trio date M M V van start gaat hebben we altijd even een inleidend gesprekje. Zo kunnen we bespreken wat je graag wilt en wat je absoluut niet wilt, dit om vervelende situaties te voorkomen. Wij houden ons daar aan, dus verwachten dat dan ook van jou natuurlijk.

Mogelijkheden:

  • Pijpen
  • Neuken met condoom, ook Cor doet dat bij mij en eventueel bij jou
  • Sandwichen

Triodate Joke met ? ?:

Triodates met een stel of 2 vrienden / collega’s zijn tevens ook mogelijk bij mij. De prijs daarvoor is wel duurder dan met Cor samen, zie prijslijst, maar wel iets goedkoper dan als je alleen afspreekt..  Tevens worden er wel eens bepaalde voorstellen gedaan op bijv. het hookersforum door heren die een maatje zoeken om eens samen een trio te doen met een dame. Dit is dus bij mij ook mogelijk!

Triodates met 2 verschillende heren kunnen net zo verlopen als met Cor. Dus daar is geen verschil in.

Triodates met een stel, vrouw en man, zijn bi-seksueel als dat aangegeven wordt. Anders is het gewoon ik en de vrouw van het stel die de man van het stel verwennen. Zie prijslijst hoeveel ik voor deze date reken…

Welke triodate je ook kiest, het is en blijft altijd spannend. Er is niks engs aan hoor, het moet je alleen wel liggen! Nou ja…wie weet… een keer toch? Denk er maar eens over na…;)