Movie GB Den Haag

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
16 maart 2017 hele dag
2017-03-16T00:00:00+01:00
2017-03-17T00:00:00+01:00
Waar:
Lovehotel Bananas
Weteringkade 113
2515 AN Den Haag
Nederland
Kosten:
50 euro, bij aanmelden 40 euro
Contact:
Joke
06-11924203 of 06-25552181

Deze gangbang is anders dan u gewend bent van ons, alhoewel anders.. het is hetzelfde met het verschil dat er nu een film gemaakt wordt van ons allemaal ( daarom zie je mij met die hele foute pruik op mijn hoofd, erg he? ). Dit wordt door een professioneel bedrijf gedaan, dus geen amateurgedoe, maar het echte werk! Deze film zal verschijnen op hun website en zal zelfs uitgezonden worden op televisie!!

Voor onze gasten, die onherkenbaar willen zijn ivm familie, vrienden of hun werk zelfs, daar zijn we al spulletjes voor aan het verzamelen. Er zijn al maskers, er komen nog petjes en hopelijk ook witte t shirts. Mochten de t shirts nou niet lukken, iedereen heeft wel ergens een wit t shirt in de kast liggen in zijn eigen maat. Dus neem die iig mee, voor het geval het ons niet lukt of er te weinig mochten hebben.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is bij deze gangbang wel een feit. Hoe meer personen er rondwandelen, hoe minder het zal opvallen dat jij er tussen zit. Daarom houden we de entree prijs heel erg laag! Voor 50 euro mag je met ons 4 uur lang plezier maken, ook al gaat de filmploeg eerder weg! Meld je je nou aan via mijn telefoon of beter via joke-prive@live.nl dan krijg je een bevestiging via de mail weer terug, welke je laat zien aan de receptie. Dan is de entree zelfs 40 euro!!

Handige tips:

  • Trek vandaag niet je onderbroek aan tijdens het filmen, behalve als niemand die kent dan
  • Doe al je sieraden incl horloge af
  • Trim of scheer je schaamhaar, want op film staat zo’n bos haar zo jaren 70
  • Bij de douches zullen wij de t shirts ( als we die hebben ) , de petjes ( mochten die lukken ) en maskers ( op zeker ) klaarleggen. Betreden van de gangbangzaal kan je beter meteen goed doen en kan je ook even wennen aan de hoofdversierselen
  • Een t shirt verbergt een hele hoop van je bovenlichaam, maar niet de onderkant. Dus heb je nou tatoeages op je benen, voeten dan kan je die verbergen met sokken aanhouden en bijv een spijkerbroek. De broek kan je laten zakken tot net iets over je billen en dan zie je de tatoeages niet en kan je wel lekker je gang gaan!
  • Brillen zijn heel herkenbaar, dus wij raden af om die op te zetten. Wij roepen je wel de juiste kant op
  • Er zijn latex handschoenen aanwezig, voor het geval je je handen grotendeels wilt verbergen. Ze zijn doorzichtig, maar redelijk mat

Lijkt het je leuk om in een echte porno gangbang film mee te spelen en ons te helpen met de beste reclame die je maar kan wensen als organisatie zijnde.. meld je dan aan of kom gewoon langs op deze wel heel speciale dag! Spannend he?? Tot dan!!